19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θλίψη για τον θάνατο του Ευρυτάνα πυρονόμου Νίκου Χασιώτη, σε ηλικία μόλις 56 ετών – Σήμερα στον Άγιο Χαράλαμπο η κηδεία του

Όπως έγραψαν χθες τα Ευρυτανικά Νέα, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 χρόνων, ο Νίκος Δ. Χασιώτης, πυρονόμος με καταγωγή από τον Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας, πατέρας δύο παιδιών και υπηρετών στην Π.Υ. Λαμίας. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

“Η Ένωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά τον φίλο και συνάδελφο Χασιώτη Νικόλαο και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ένα από τα καλύτερα παιδιά και καλός οικογενειάρχης, ο Νίκος Δ. Χασιώτης σε ηλικία μόλις 56 ετών. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 4/2 στο αγαπημένο του χωριό, Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας στις 12:00μμ. Καλό Παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια”, γράφουν οι συγχωριανοί του.

Η κηδεία του Νίκου Χασιώτη θα γίνει το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στον Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ