23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θλίψη σε Αγρίνιο και Αγγελόκαστρο, πέθανε από κορονοϊό ο ιερέας Γεώργιος Λαζούρας, μόλις στα 41 του

Μεγάλη θλίψη, διαβάζουμε στο agriniopress.gr, προκαλεί στην Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του, στο Αγγελόκαστρο όπου ιερουργούσε το τελευταίο διάστημα μα και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία του Αγρινίου ο θάνατος του 41χρονου ιερέα Γεωργίου Λαζούρα από κορονοϊό.

Ο νεαρός ιερέας, με πλούσιο πνευματικό και ποιμαντικό έργο, πατέρας δύο παιδιών, νόσησε προ διαστήματος και απαιτήθηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο επιδεινώθηκε και προ δύο ημέρων μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και δυστυχώς εξέπνευσε χθες Τετάρτη 12/1, παρά τις προσπάθειες των ιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιαστεί.

Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τους πιστούς, καθότι υπήρξε εφημέριος στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας, στα Όχθια και στο Αγγελόκαστρο ενώ ιερουργούσε και στην Αγία Τριάδα του Αγρινίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από ώρα 10:30 π.μ. Ο ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Νέας Αβώρανης.

Πηγή: agriniopress.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ