27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θλίψη στην Ευρυτανία, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 54χρονος εν ενεργεία αστυνομικός Γιάννης Ντάσιος

Μια ακόμα πολύ άσχημη είδηση, ένας ακόμα θάνατος νέου ανθρώπου συγκλονίζει την Ευρυτανία.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Κων. Ντάσιος, εν ενεργεία αστυνομικός, μόλις στα 54 του χρόνια. Καταγόμενος από το χωριό Αγία Τριάδα, γνωστός και αγαπητός στη μικρή μας κοινωνία, «έσβησε» αιφνιδίως χθες το μεσημέρι, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και οικείους. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ υπηρετούσε ως ανθυπαστυνόμος στο Α.Τ. Αγράφων, στο Κερασοχώρι.

“Από χθες το απόγευμα ένα τρομερό και συνταρακτικό γεγονός, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου της Ευρυτανίας. Σε λίγο η καμπάνα θα χτυπήσει και θα αφορά τον Ιωάννη Ντάσιο του Κώστα και της Μαρίας, πού έφυγε αιφνίδια χθες το μεσημέρι στα 54 του χρόνια. Το καλύτερο παιδί της Ευρυτανίας. Αστυνομικός εν ενεργεία, μάχιμος, δυνατός, χαμογελαστός και φιλότιμος, πάρα πολύ αγαπητός δε σε όλους όσους τον είχαν συναντήσει. Για όλους εμάς τους συγχωριανούς, που τον ξέραμε πάρα πολύ καλά, ΔΕΝ είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Ο Γιάννης ήταν ο Δικός μας Άνθρωπος και η παρουσία του στο Χωριό, ήταν μία μεγάλη στήριξη σε όλους…”, αναφέρουν οι Αγιατριαδίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, στον Άνω Ξηριά Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ