Ημερομηνία

Θλίψη στο Καρπενήσι για τον αδόκητο χαμό της Παναγιώτας Μπανιά Συρροκώστα, σε ηλικία 60 ετών – Τη Δευτέρα (12/5) η κηδεία της

Θλίψη στο Καρπενήσι για τον αδόκητο χαμό της Παναγιώτας Μπανιά Συρροκώστα, σε ηλικία 60 ετών – Τη Δευτέρα (12/5) η κηδεία της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη μικρή μας κοινωνία η είδηση του απροσδόκητου θανάτου της Παναγιώτας Μπανιά Συρροκώστα, σε ηλικία 60 ετών.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, υπήρξε μια γυναίκα με αξιοπρέπεια και αστείρευτη δύναμη, καθώς στάθηκε στήριγμα της οικογένειάς της μετά τον χαμό του συζύγου της, Δημήτρη Συρροκώστα. Εργαζόταν ως μαγείρισσα στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καρπενησίου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή τόσο στους συναδέλφους της όσο και στις οικογένειες των παιδιών, για τον καλοσυνάτο χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό της.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομνίστας, Νίκος Καρέτσος, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο της Παναγιώτας Μπανιά-Συρροκώστα, γράφοντας τα εξής: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στο άκουσμα για τον αναπάντεχο θάνατο σε ηλικία 60 ετών, της Παναγιώτας, συζύγου του αείμνηστου Δημήτρη Συρροκώστα. Η Γιώτα υπήρξε μια άξια μάνα που στάθηκε βράχος στα τέσσερα παιδιά της μετά την απώλεια του πατέρα τους. Βαρύ το πένθος για τον Σπύρο, τον Γιώργο, τον Βασίλη, την μονάκριβη κόρη της, Μαρία, και θλίψη για όλους τους συγγενείς και φίλους. Στα παιδιά εκφράζω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ο Θεός να τους δίνει δύναμη να προχωρήσουν στην πορεία της ζωής τους. Καλό σου επουράνιο ταξίδι, Γιώτα».

Η εξόδιος ακολουθία της Παναγιώτας Μπανιά Συρροκώστα θα τελεστεί τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2025, στις 17:00 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Ευρυτάνων Αγίων, στο Καρπενήσι.

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα