20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Αποθέωση» και συγκίνηση στην επιστροφή του στην Ελλάδα

Συγκινητικές στιγμές κατά την επιστροφή του Θοδωρή Ιακωβίδη από το Τόκιο. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας συγκίνησε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του μετά την “μάχη” του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έτυχε θερμής υποδοχής στοπ “Ελ. Βενιζέλος”.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (02.08.2021) στην Ελλάδα και γνώρισε υποδοχή… νικητή. Συγγενείς, φίλοι αλλά και όλοι όσοι συγκινήθηκαν από τα λόγια του -μετά την προσπάθεια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο- βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος” και τον… αποθέωσαν. Όλοι τους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Ιακωβίδη να πέφτει στις αγκαλιές τους!

Τον πρωταθλητή της άρσης βαρών υποδέχτηκε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Να αναφέρουμε ότι ο Έλληνας αρσιβαρίστας μετά τον αγώνα στο Ολυμπιακό τουρνουά, εξέφρασε την επιθυμία να σταματήσει τον αθλητισμό λόγω των πολλών (κυρίως οικονομικών) προβλημάτων που αντιμετώπισε στη διάρκεια της προετοιμασίας του και όχι μόνο.

Αφού μίλησε με τον Έλληνα αρσιβαρίστα, ο κ. Αυγενάκης έκανε το εξής τιτίβισμα: “Καλωσόρισμα από OlympicGames σε αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη & προπονητή Χρήστο Τριφύλλη. Κι όπως συζητήσαμε με Θοδωρή, ξεκινάμε άμεσα διαβούλευση με τους αθλητές για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού & διασφάλιση συνθηκών εν όψει @Paris2024.”

Καλωσόρισμα από #OlympicGames σε αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη & προπονητή Χρήστο Τριφύλλη
Κι όπως συζητήσαμε με Θοδωρή, ξεκινάμε άμεσα διαβούλευση με τους αθλητές για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού & διασφάλιση συνθηκών εν όψει @Paris2024#TeamHellaspic.twitter.com/Dwirtc6bnc

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) August 2, 2021

Να θυμίσουμε ότι από τη στιγμή που ο Ιακωβίδης “άνοιξε την καρδιά” του στην κάμερα της ΕΡΤ δέχτηκε την αγάπη του… απλού κόσμου και “πιέσεις”, προκειμένου να το ξανασκεφτεί και να παραμείνει στην ενεργό δράση.

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί, εφόσον βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις στα προβλήματα που έθεσε ο αθλητής.

To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης: «Αποθέωση» και συγκίνηση στην επιστροφή του στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ