25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θρίλερ με την εξαφάνιση αστυνομικού στη δυτική Ευρυτανία. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Παρασκευής – Έρευνες σε εξέλιξη

Επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός άνδρα που αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής (28/10), βρίσκεται σε εξέλιξη στη δυτική Ευρυτανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αστυνομικό στην ηλικία των 42 ετών, που υπηρετεί στην Αττική και επισκέφθηκε τη γενέτειρά του, παραλίμνιο χωριό του νομού, με σκοπό να πραγματοποιήσει αγροτικές εργασίες, με αφορμή το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Το πρωί ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του, ένα μπλε Opel Astra, με προορισμό πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής, ωστόσο έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η αστυνομία ενημερώθηκε νωρίς το μεσημέρι από την οικογένειά του και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει αποτέλεσμα. Έχει βρεθεί το αυτοκίνητο του αστυνομικού, σε σημείο κοντά στη Γέφυρα Τατάρνας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί, άνδρες της πυροσβεστικής και ομάδα από το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας (ΕΔΣΕ), ενώ έχει κληθεί να συνδράμει -και σύντομα αναμένεται στο σημείο- κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Η εξαφάνιση του νεαρού Ευρυτάνα αστυνομικού έρχεται εβδομάδες μετά την υπόθεση της 48χρονης Ε.Τ. από το Καρπενήσι, που αγνοείται από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε νεότερη εξέλιξη…

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ