28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ιατρικές εξετάσεις στους μαθητές της Φουρνάς. Δράση του Δήμου Καρπενησίου σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιεί δράση προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για τα παιδιά της Κοινότητας Φουρνάς, το διήμερο Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, από τις  8:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.

Η κινητή ιατρική μονάδα του Οργανισμού, αποτελούμενη από εθελοντές παιδιάτρους και οδοντιάτρους, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό, θα βρεθεί στην περιοχή για να εξετάσει όλους τους μαθητές του Αλκιβιάδειου Γυμνασίου- Λυκειακών Τάξεων Φουρνάς, τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Φουρνάς και Πλατάνου Μεσοχωρίου, καθώς και του Νηπιαγωγείου Φουρνάς.

Τα παιδιά που θα εξεταστούν θα συνοδεύονται από γονείς/κηδεμόνες/εκπαιδευτικούς και θα φέρουν υπογεγραμμένο έντυπο συγκατάθεσης, ενώ στα παιδιά που θα υποβληθούν σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο, θα παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. «Στόχος μας η προάσπιση της υγείας των μαθητών με κάθε δυνατό τρόπο», αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι του δήμου. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ