28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Ιδιαιτέρως υψηλά τα ποσοστά επιτυχίας στην Ευρυτανία”. Το μήνυμα της Δ/ντριας ΔΔΕ με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

Σε μήνυμα που απέστειλε, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής 2021, η Διευθύντρια της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδεσης ν. Ευρυτανίας, κα Βασιλική Ηλιοπούλου, αναφέρει τα εξής:

Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ευχόμαστε ολόψυχα ο δρόμος της ζωής σας να είναι όμορφος, δημιουργικός, γεμάτος προκλήσεις, νέες γνώσεις, σχέσεις και εμπειρίες…και να θυμάστε ότι η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ! Το ταξίδι τώρα ξεκινά και έχει πολλά να σας δώσει!

Οι συνθήκες που βιώσαμε τη σχολική χρονιά 2020-2021 υπήρξαν πρωτοφανείς, λόγω του κορωνοϊού COVID-19, με τις σχολικές μονάδες κλειστές, χωρίς να πραγματοποιείται δια ζώσης διδασκαλία για αρκετό χρονικό διάστημα.

Μέσα σε αυτό όμως το κλίμα όλοι μας προσπαθήσαμε να διαμορφώσουμε τις καλύτερες και πλέον πρόσφορες συνθήκες για τη συμμετοχή σας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Η ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ολοκληρώνει την επίμοχθη και πολύχρονη προσπάθειά σας και αποτελεί την απαρχή της δημιουργικής πορείας σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα ποσοστά επιτυχίας στο Νομό μας είναι ιδιαιτέρως υψηλά και τούτο καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των μαθητριών/μαθητών μας και την εκπαιδευτική και παιδαγωγική επάρκεια των εκπαιδευτικών μας.

Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν τόσο στους γονείς των μαθητριών/μαθητών που όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν τον δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά- παρά τις δυσκολίες- την προσπάθεια των παιδιών τους, όσο και στους καθηγητές τους που υπερέβαλαν εαυτό καθόλη τη σχολική χρονιά.

Θέλουμε ακόμα να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία! Ανοίξτε πανιά για το Αδύνατο για να φτάσετε στο Δυνατό!

Καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ