17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ιταλίδα «γρονθοκόπησε και έφτυσε» ένα μέλος του πληρώματος σε πτήση στην Ινδία

Η γυναίκα, η οποία ταξίδευε με πτήση της Vistara από το Άμπου Ντάμπι, συνελήφθη στη Βομβάη τη Δευτέρα και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση που κατατέθηκε στην Αστυνομία.

Ο δικηγόρος της αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι πρόκειται για «ψευδή ιστορία».

Ωστόσο, η Vistara δήλωσε ότι το προσωπικό της αναγκάστηκε να συγκρατήσει τη γυναίκα για «συνεχή ατίθαση συμπεριφορά και βίαιη συμπεριφορά».

Η εφημερίδα Times of India ανέφερε ότι μέλος του προσωπικού της Vistara ισχυρίστηκε σε καταγγελία στην αστυνομία ότι η επιβάτης τους γρονθοκόπησε και έφτυσε τον συνάδελφό τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μέλος του πληρώματος είχε διαμαρτυρηθεί αφού η γυναίκα άφησε τη θέση της στην οικονομική θέση για να καθίσει στην business class.

Η καταγγελία κατηγορεί επίσης τη γυναίκα ότι «γδύθηκε και γέμισε σκουπίδια το αεροπλάνο».

Η Vistara ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο κυβερνήτης της πτήσης «εξέδωσε προειδοποιητική κάρτα και έλαβε απόφαση να συγκρατήσει την πελάτισσα» λόγω της συμπεριφοράς της.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, Πραμπχακάρ Τριπάθι, δήλωσε στο BBC ότι η γυναίκα «αισθανόταν άβολα» στη θέση που της είχε παραχωρηθεί και «ζήτησε να μετακινηθεί σε κενή θέση» και αυτό προκάλεσε «διαφωνία» με το πλήρωμα. Είπε ότι φέρεται επίσης να μην της επιτράπηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα λόγω αναταράξεων.

«Αργότερα της επετράπη να πάει στην τουαλέτα, αλλά την έδεσαν κατά την επιστροφή», δήλωσε ο κ. Τριπάθι. Διέψευσε επίσης δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν οι αξιωματικοί της αστυνομίας να λένε ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη.

Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας της Βομβάης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα “συνελήφθη για κακή συμπεριφορά”.

«Της επιδώσαμε ειδοποίηση και την παρουσιάσαμε στο δικαστήριο, μετά την οποία της επετράπη να φύγει», δήλωσε ο Ντίκσιτ Γκεντάμ, αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής.

Ο έλεγχος της ανάρμοστης συμπεριφοράς των επιβατών αεροπλάνων έχει αυξηθεί στην Ινδία μετά τη σύλληψη ενός άνδρα τον Ιανουάριο επειδή φέρεται να ούρησε πάνω σε μια γυναίκα επιβάτη. Το περιστατικό προκάλεσε επικρίσεις για τον τρόπο με τον οποίο η αεροπορική εταιρεία Air India χειρίστηκε το περιστατικό.

Πηγή: BBC

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ