8 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ιωάννης Παπαζήσης: “Δεν σοκαρίστηκα για όσα ακούστηκαν, ήταν κοινό μυστικό”

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ιωάννης Παπαζήσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης στην εκπομπή “Alpha Παντού” και τη Βίκυ Χαντζή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, αναφέρθηκε με τόλμη στο κίνημα metoo ζητώντας συγγνώμη που ήξερε κάποια πράγματα και δεν έκανε τίποτα.

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό! Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο που είχα πει είναι συγγνώμη γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες, ενώ σε κάποια έπεσα από τα σύννεφα, και δεν έκανα τίποτα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης συνέχισε: «Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν δεν είναι καλά η ζωή του διπλανού μας. Κάποια πράγματα, σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται, ενώ κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται».

«Από κάποιον άνθρωπο, από τον οποίο εγώ μέσα μου δεν θα μπορούσα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ως άνθρωπος, ως πατέρας και ως καλλιτέχνης, δεν θα δούλευα μαζί του», πρόσθεσε επίσης ο Ιωάννης Παπαζήσης.

To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: “Δεν σοκαρίστηκα για όσα ακούστηκαν, ήταν κοινό μυστικό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ