20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καβάλα: Συνεργασία με Αυστραλία και τουριστική προβολή

Με τον πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Αθανάσιο Σπύρου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Παναγιώτη Αγγελίδη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία της περιοχής και στα αξιοθέατα τα οποία διαθέτει τόσο η Καβάλα όσο και η Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Παράλληλα, εξετάστηκαν οι προοπτικές στενότερης συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, ενώ δεν αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο ανάπτυξης επιχειρηματικών σχεδίων στην Καβάλα από τους οικονομικούς παράγοντες της Αυστραλίας.

Την ίδια ώρα τετρασέλιδο αφιέρωμα στην Καβάλα, περιλαμβάνει η ανοιξιάτικη έκδοση τoυ περιοδικού Incredible Greece της Fraport Greece.

Στόχος του περιοδικού, είναι να αποκαλύπτει τις ξεχωριστές εμπειρίες που αξίζει να βιώσει κάποιος, “ξεκλειδώνοντας” τα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας, έτσι ώστε η επίσκεψή του να ισοδυναμεί με ένα αξέχαστο ταξίδι.

Οι «Καμάρες», όψεις της παλιάς πόλης, εικόνες οι οποίες αποτυπώνουν τη μαγεία της φύσης, όπως το «Περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας» περιλαμβάνονται στην έκδοση ενώ γίνεται αναφορά και σε άλλες περιπατητικές διαδρομές, όπως ο «Δρόμος του Νερού» και το μονοπάτι «Αρχαία Εγνατία», δίνοντας στον αναγνώστη την ευκαιρία να συνδέσει άμεσα τον προορισμό με τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο που μπορεί να συναντήσει όταν τον επισκεφθεί.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ