19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καιρός / Και στο… βάθος βροχές. Μεταβολή του καιρικού σκηνικού, ιδιαίτερα άνομβρος ήταν ο Νοέμβριος για την Ευρυτανία

Ο εφετινός Νοέμβριος ήταν ένας εκ των πλέον άνομβρων των τελευταίων δεκαετιών για την Ευρυτανία -και πολλές περιοχές. Οι βροχές ήταν ελάχιστες και πολύ περιορισμένες, παρότι ο προτελευταίος μήνας του έτους θεωρείται ο πιο βροχερός.

Η μακρά περίοδος ανομβρίας θα τερματιστεί, πάντως, αυτή την εβδομάδα. Ήδη από την Κυριακή (29/11) στην Ευρυτανία εκδηλώθηκαν τοπικά φαινόμενα, ενώ με φθινοπωρινό καιρό ξεκίνησε και η νέα εβδομάδα.

Σήμερα, Δευτέρα 30/11, θα επικρατήσουν νεφώσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο οι -όποιες- βροχές θα έχουν τοπικό χαρακτήρα. Έως 10 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία, άνεμοι Α-ΒΑ.

Συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε για την Τρίτη 1/12 στην Ευρυτανία. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 7-8 βαθμούς, συνοδεία Α-ΒΑ ανέμων.

Από τα μέσα και προς τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, πάντως, οι βροχές φαίνεται να γίνονται καθημερινότητα. Από την Πέμπτη 3/12 περιμένουμε άστατο καιρό, που -σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα- θα συνεχιστεί όλο το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό στην Ευρυτανία, στα Ε.Ν. που κυκλοφορούν την Τετάρτη 2/12/2020

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ