27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καιρός / Πάνω από το μηδέν η θερμοκρασία στην Ευρυτανία μετά από ημέρες – Με καλοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Βελτιωμένος ο καιρός στην Ευρυτανία

Σταδιακά παρελθόν αποτελούν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν για αρκετές ημέρες στην Ευρυτανία, ενώ από χθες έχουν σταματήσει και οι χιονοπτώσεις που συνέχιζαν να εκδηλώνονται στα ανατολικά του νομού. Το Σαββατοκύριακο (11-12/2) θα κυλήσει με καλοκαιρία και λιακάδα.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε στο Καρπενήσι ήταν οι -7,8 βαθμοί Κελσίου, ενώ συνολικά τέσσερις συνεχείς ημέρες (6-9/2) επικράτησαν αρνητικές θερμοκρασίες όλο το 24ωρο, δηλαδή ολικός παγετός. Σήμερα, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (11/2) τα θερμόμετρα στο Καρπενήσι δείχνουν 3 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα 1.860μ. του Βελουχιού η θερμοκρασία είναι -6 βαθμοί.

Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα λίγο, φθάνοντας στο Καρπενήσι έως και τους 6 βαθμούς, συνοδεία βορειοανατολικών ανέμων και μεγάλων διαστημάτων με ηλιοφάνεια.

Τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, το σκηνικό θα αλλάξει προσωρινά: προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική Ευρυτανία, με τη θερμοκρασία σε νέα πτώση και τη θερμοκρασία ξανά κάτω από το μηδέν.

Ο καιρός θα βελτιωθεί από την Τρίτη (14/2).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ