29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καιρός / Το καλοκαιράκι επιστρέφει στην Ευρυτανία, έως και 30c οι μέγιστες θερμοκρασίες – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Μέχρι και… τζάκια άναψαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ευρυτανία, καθώς οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, οι κατά τόπους βροχές και η υψηλή υγρασία, συνέθεταν σκηνικό φθινοπωρινό. Ωστόσο, ήδη η βελτίωση του καιρού είναι αισθητή· το προσεχές διάστημα θα θυμίσει ξανά καλοκαίρι, με λιακάδα και ζέστη.

Πιο ειδικά, σήμερα Πέμπτη (16/9) η καλοκαιρία συνεχίζεται, με λιακάδα (λίγα σύννεφα κατά τόπους) και τα θερμόμετρα έως 27 βαθμούς· δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα οι άνεμοι.

Την Παρασκευή 17 και το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα παραπέμπει ευθέως σε… Ιούλιο, καθώς τοπικά η θερμοκρασία θα αγγίξει και τους… 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς.

Η ηλιοφάνεια θα είναι κυρίαρχη το επόμενο διάστημα και οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για εξορμήσεις στην ευρυτανική φύση. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας διαφαίνεται από τις αρχές της νέας εβδομάδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ