19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Καλούμε τους Καρπενησιώτες στο γήπεδο, το θέαμα στο παρκέ θα τους αποζημιώσει”. Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό μπάσκετ με αμαξίδιο στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του 23ου τελικού μπάσκετ με αμαξίδιο που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, φιλοξενήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής (2/6), σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μοntana. Στο πάνελ των ομιλητών κάθισαν, ο Πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, καθώς και εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, ο προπονητής του Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, Γιώργος Μποσγανάς, και ο τεχνικός του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ, Θανάσης Μελεούνης.

7λεπτο βίντεο

Άπαντες απηύθυναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Καρπενησίου να δώσει το παρών στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών, σε ένα άθλημα που δεν έχει συχνά την ευκαιρία να δει από κοντά. Η καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο είναι ένα από τα πιο θεαματικά και δημοφιλή παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς διακρίνεται για τη γρήγορη ροή του αγώνα, το πάθος και τη διαρκή εναλλαγή φάσεων.

Ο 23ος Τελικός Κυπέλλου της ΟΣΕΚΑ, θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:00 το βράδυ. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Άτλαντα Αθηνών με φόντο το τρόπαιο. Η γιορτή του αθλήματος θα ξεκινήσει από τις 7μμ, με παράλληλες εκδηλώσεις στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, ενώ μετά την τελευταία κόρνα της γραμματείας θα γίνουν οι απονομές και οι βραβεύσεις.

«Θεωρούμε το Καρπενήσι, το σπίτι της Εθνικής Μπάσκετ με Αμαξίδιο, γιατί εδώ κάνουμε το μεγαλύτερο μέρος των προετοιμασιών και προπονητικών καμπ», σημείωσε ο κ. Περδίκης, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζοντας την ευχή οι δημότες του Καρπενησίου να βρεθούν στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου (3/6). Τη στρατηγική στόχευση της ΠΕ Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου, να καταστεί η πόλη «αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας», επανέλαβαν στις τοποθετήσεις τους οι κ.κ. Τασιός και Σουλιώτης, αντίστοιχα, που αναφέρθηκαν στην αγαστή σχέση και συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ (και άλλες ομοσπονδίες) και απηύθυναν, με τη σειρά τους, πρόσκληση στο κοινό της πόλης να στηρίξει με την παρουσία του τον αγώνα που θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ελλάδας 2022-’23.

Την ευχή «να νικήσει ο καλύτερος» εξέφρασαν οι προπονητές των δύο φιναλίστ, που μίλησαν για γιορτή και διαφήμιση της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, τονίζοντας πως οι θεατές θα αποζημιωθούν από το θέαμα, το πάθος και την ανταγωνιστικότητα που θα παρουσιάσουν στο παρκέ οι δύο αντίπαλοι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ