2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ο χαμογελαστός Θοδωρής – Την Κυριακή (11/2) έγινε η κηδεία του στο Καρπενήσι

Κοινωνικός, χαμογελαστός, δοτικός, καλόκαρδος και εκδηλωτικός -«η χαρά της ζωής», όπως λένε όσοι τον γνώριζαν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη μικρή μας κοινωνία η είδηση του θανάτου του Θοδωρή Τσώνη, διασώστη και εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην επ. οδό Καρπενησίου-Προυσού, λίγο έξω από τον οικισμό Γαύρος Μεγ. Χωριού.

Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, ο 47χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, επέστρεφε στο Καρπενήσι με τη μηχανή του μέσω Προυσού, όταν, υπό αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της. Περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έχει φύγει εκτός δρόμου, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του.

Από εκείνη την ώρα και καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου (10/2), ο 47χρονος εντοπίστηκε σε γκρεμό, χωρίς τις αισθήσεις του, με την αναζήτησή του να ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο.

Φίλοι και γνωστοί αδυνατούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο πρόωρα και αδόκητα ένας τόσο δραστήριος άνθρωπος. Ο Θοδωρής Τσώνης αγαπούσε πολύ τη δουλειά του και προσέφερε τις γνώσεις του σε κάθε ευκαιρία· συμμετείχε πρόθυμα σε πλήθος από εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών σε ολόκληρη την Ευρυτανία, ενώ ήταν και εκπαιδευτής στο Δημόσιο ΙΕΚ Καρπενησίου.

Κοινωνικός, χαμογελαστός, δοτικός, καλόκαρδος και εκδηλωτικός –«η χαρά της ζωής», όπως λένε όσοι τον γνώριζαν-, αγαπούσε, επίσης, τη φύση, την πεζοπορία και το τρέξιμο.

Η κηδεία του Θοδωρή Τσώνη έγινε την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:30 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Ευρυτάνων Αγίων, στο Καρπενήσι.

Τα Ευρυτανικά ΝΕΑ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους τους. Καλό ταξίδι, Θοδωρή!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ