18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρασαββίδης: «Θα χρειαστεί να μπούμε στο γήπεδο με μεγάλο ζήλο για το αποτέλεσμα»

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει της μεγάλης “μάχης” των “ερυθρολεύκων” με την Βάκερ Τουν στο πλαίσιο της φάσης των “32” του EHF European Cup.

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει το Σάββατο (10/12) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 16:30 την Βάκερ Τουν στο κλειστό της Ηλιούπολης, στο δεύτερο ματς των “32” του EHF European Cup. Στόχος είναι η πρόκριση στη φάση των “16” και χρειάζονται νίκη με τρία γκολ διαφορά επί των Ελβετών, ώστε να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καρασαββίδης ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι αύριο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τερματοφύλακα των Ελβετών στο πρώτο ματς, όμως σε κανένα σημείο δεν νιώθουμε ότι είμαστε χειρότερη ομάδα από την Βάκερ Τουν. Απλά, όπως ήρθαν τα πράγματα, εκτός από την ποιότητα μας, θα χρειαστεί να μπούμε στο γήπεδο με μεγάλο ζήλο για το αποτέλεσμα και αυταπάρνηση. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος μας, γιατί είναι ένα ματς που, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κρύβει δυσκολίες».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ