24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρβάλιο: «Η Ελβετία είναι δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

 

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Μουράτ Γιακίν για τη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας πως θα πρέπει να είναι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γουίλιαμ Καρβάλιο επεσήμανε πως η Ελβετία είναι μία δύσκολη αντίπαλος και πιστεύει ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, κάτι για το οποίο πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η Πορτογαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στα τελευταία δύο παιχνίδια απέναντι στην Ελβετία είχαμε μία νίκη και μία ήττα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ελβετία θα βρει μια Πορτογαλία συγκεντρωμένη και με παίκτες που θα κάνουν το καλύτερο για να κερδίσουν τον αγώνα. Η ομάδα μας είναι ενωμένη όπως πάντα, από την πρώτη μέρα που φτάσαμε εδώ (σ.σ. στο Κατάρ). Έχουμε δουλέψει καλά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα όπως και στο παρελθόν. Η Πορτογαλία πρέπει να παίξει όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως ήμασταν και στους ομίλους. Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ