25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρδίτσα / Ισχαιμία του μυοκαρδίου η αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή

Ισχαιμία του μυοκαρδίου κατέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή από την Καρδίτσα. 

Ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Μπρέλλας υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου απέναντι στη Δόξα Αμπέλου.

Ο νεαρός αθλητής έχασε τις αισθήσεις του εν μέσω του αγώνα, και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.  

Τόσο ο γιατρός του αγώνα, όσο και ένας συμπαίκτης του 20χρονου, φοιτητής ιατρικής, προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα έχει περάσει κανονικά από εξετάσεις (…) ένα παιδί πολύ δυνατό, πολύ δυνατός αθλητής», δήλωσε στην ΕΡΤ ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παλάντζας. 

«Μπήκε στις δώδεκα παρά πέντε στα αποδυτήρια, αλλάξαμε και μπήκαμε ξανά στο γήπεδο για τον αγώνα και 12:15 κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πιο κοντινός παίκτης ήταν στα δύο μέτρα απ΄ αυτόν (…) έπεσε» περιέγραψε ο κ. Παλάντζας.

Η κηδεία του ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί στις 4μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυρομματίου.

ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ