23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Έδωσαν το καλό παράδειγμα και καθάρισαν εθελοντικά το Κεφαλόβρυσο

Για το κοινό καλό διέθεσαν τον χρόνο τους οι συμμετέχοντες σε εθελοντική δράση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε στο Κεφαλόβρυσο. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Καρπενησίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, διοργάνωσαν δράση καθαριότητας στο Κεφαλόβρυσο την Κυριακή 19/6/22 και ώρα 11:00 το πρωί.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν πρόθυμα στη δράση και κατάφεραν να «απαλλάξουν» το Κεφαλόβρυσο, μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους που αξίζει να αναδειχθεί περισσότερο, από λογιών-λογιών σκουπίδια, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη σεβασμού στο περιβάλλον και τη φύση. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως και στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στη Βραζιλία, στην Τουρκία, στην Ιταλία, στη Γερμανία, στη Ρωσία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ κ.ο.κ. Οι σακούλες και τα γάντια μιας χρήσης χορηγήθηκαν από τον Δήμο Καρπενησίου.

“Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Καρπενησίου για τον εθελοντικό καθαρισμό που πραγματοποίησαν στον χώρο του Κεφαλόβρυσου την περασμένη Κυριακή δίνοντας το καλό παράδειγμα και στέλνοντας το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής”, αναφέρει σε ανα΄ρτησή του ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ