20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Ακυρώνεται το αυριανό φιλικό πόλο λόγω κρουσμάτων covid στις παίκτριες του Καναδά – Η ανακοίνωση του Δήμου

Στο Καρπενήσι βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα οι η Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης Γυναικών της Ελλάδας και του Καναδά, στο πλαίσιο προπονητικού καμπ για το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (18/6-3/7).

Για την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο δημοτικό κολυμβητήριο, ωστόσο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Καναδά, ανακοινώθηκε η ματαίωσή του.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας που ήταν προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στις 18:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Πόλο Γυναικών Ελλάδας και Καναδά δε θα πραγματοποιηθεί λόγω κρουσμάτων Covid στην ομάδα του Καναδά. Θα πραγματοποιηθεί όμως αγώνας μεταξύ των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας ανοιχτός προς το κοινό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρπενησίου.

Να σημειωθεί ότι μόλις έγιναν γνωστά τα πρώτα θετικά τεστ των Καναδών, ελήφθησαν μέτρα για την αποτροπή διασποράς και στην ελληνική ομάδα. Οι προπονήσεις γίνονται πλέον σε διαφορετικές ώρες, χρησιμοποιούνται διαφορετικά αποδυτήρια κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ