19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Επαιξαν μπάσκετ και βόλεϊ και χάρισαν τα έσοδα στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας, η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ανέλαβε τη διοργάνωση δύο φιλανθρωπικών αγώνων

Η αρχή έγινε το απόγευμα (19:00) της Κυριακής, 19 Ιουνίου 2022, με παιχνίδι μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου, ανάμεσα στα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστικό Σώμα) και ομάδα πολιτών, με τα έσοδα από τα εισιτήρια να προσφέρονται στον σύλλογο που εδώ και μια 10ετία μάχεται για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία.

Στο φιλικό παιχνίδι, όπου, προφανώς, το αποτέλεσμα δεν είχε την παραμικρή σημασία (για την ιστορία οι ένστολοι επικράτησαν με 43-34), παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής-Δασικής Πολίτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Καρπενησίου, Γιάννης Σβερώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας, Ιωάννης Σταματέλλος, η πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ, Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ευρυτανίας, Κοσμάς Τσιαμάκης, η πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Παπαδοπούλου κ.α.

Λίγες ημέρες αργότερα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου διοργανώθηκε φιλικός-φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στις Παγκορασίδες Βόλεϊ της ΠΑΚ και των μαμάδων τους. Ο αγώνας ήταν, ξανά, στο πλαίσιο στήριξης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα στις συμμετέχουσες. «Το Δ.Σ της ΠΑΚ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Για μια ακόμη φορά η τοπική κοινωνία έδειξε την ευαισθησία της σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσφορά και την αλληλεγγύη», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ