20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Επιστρέφει φέτος, μετά από δύο χρόνια, το Παζάρι του Προφήτη Ηλία. Πότε θα διεξαχθεί, οι τιμές των παραπηγμάτων

ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση

Τη διεξαγωγή της ετήσιας καλοκαιρινής εμποροπανήγυρις αποφάσισε ο δήμος Καρπενησίου. Μετά την πρόσφατη (21/6) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί αδυναμίας εκτέλεσης των εργασιών που αφορούν την κατασκευή παραπηγμάτων και την ηλεκτροδότησή τους από το προσωπικό και τα μέσα του δήμου, αναμένεται η προκήρυξη σχετικών διαγωνισμών για την ανάθεση των εργασιών σε ιδιώτες.

Η πανδημία οδήγησε στη ματαίωσή του τις δύο προηγούμενες χρονιές με τον φόβο της διασποράς του ιού στην τοπική κοινωνία. «Θεωρούμε ότι προτεραιότητα έχει η υγεία των δημοτών της πόλης μας πάνω από οτιδήποτε άλλο, όπως έσοδα για τον δήμο, διασκέδαση των δημοτών, κ.λπ.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμος πέρυσι στην απόφασή του να ακυρωθεί και πάλι η εμποροπανήγυρις. 

Ως είθισται το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουλίου και συγκεκριμένα από το Σάββατο 30/7 και θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, στον δρόμο που οδηγεί στον ΟΑΕΔ (από το τέρμα της οδού Παπανικολάου στη διασταύρωση με τον περιφερειακό δρόμο του Προφήτη Ηλία).

Οι τιμές των παραπηγμάτων ξεκινούν από τα 200 και φτάνουν μέχρι τα 500 ευρώ, ποσά που συμπεριλαμβάνουν την κατασκευή, την ηλεκτροδότηση και την καθαριότητα. Τονίζεται, ωστόσο, πως όποιος εξοφλήσει τις θέσεις του έως 22 Ιουλίου θα έχει επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10%.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εμποροπανήγυρη μπορούν να αποστείλουν τη σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Ύδρας 6 Καρπενήσι 36100 ή στο Fax: 22373-50062 ή στο e mail: [email protected].

«Η κατοχύρωση των θέσεων θα ισχύει με την κατάθεση του 50% της αξίας των θέσεων, στον λογαριασμό του Δήμου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 22373-50064, 22373-50059 και 22373-50067.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ