28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Η “Λευκή Νύχτα” ήρθε για να μείνει. Θετικά αποτιμά τη δράση ο Εμπορικός Σύλλογος – Όσα έγιναν (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Τι δηλώνει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου

Θετικός είναι ο απολογισμός στην τοπική αγορά από την πραγματοποίηση της δράσης «Λευκή Νύχτα», το βράδυ της Τετάρτης, 27 Δεκεμβρίου 2023. Οι επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης παρέμειναν ανοικτές μέχρι τα μεσάνυχτα, παρέχοντας τα προϊόντα τους με εκπτώσεις και ανταγωνιστικές τιμές.

Στην οδό Ζηνοπούλου στήθηκε ένα επιτυχημένο street party, ενώ νωρίτερα, στον πεζόδρομο της Κοσμά Αιτωλού, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του μοίρασαν δώρα στα παιδιά, συνοδεία εκπλήξεων, μουσικής από DJ, χορού κ.α. Ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στη βραδιά, έδωσε η χορογραφία από το τμήμα zumba του Π.Σ. «Ο Μάρκος Μπότσαρης».

«Η “Λευκή Νύχτα” πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο καιρός ήταν με το μέρος μας και η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετική. Οι δημότες και οι τουρίστες τους, έκαναν τα ψώνια τους από τα καταστήματα της πόλης μας, μέσα από εκπτώσεις, προσφορές και ελκυστικές τιμές», δηλώνει στην εφημερίδα η κα Σπυριδούλα Σιαφάκα, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου. «Υπήρχε κέφι, χορός, διασκέδαση και άφθονο ποτό. Εντυπωσίασαν με την ενδυμασία τους και την πολύ καλή τους διάθεση, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, που μοίρασαν διάφορες εκπλήξεις στους μικρούς μας φίλους», προσθέτει.

Η κα Σιαφάκα ευχαριστεί το Επιμελητήριο Ευρυτανίας και τον Πρόεδρό του, κ. Χρήστο Τσάμπρα, για την οικονομική στήριξη στον σύλλογο, τον Stoxos Fm 104,9 και τον κ. Ηλία Τσώνη, για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση του street party, τη χοροδιδάσκαλο Δήμητρα Λάππα και τα παιδιά που συμμετείχαν στη χορογραφία· «…αλλά το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” ανήκει σε όλους εκείνους που επέλεξαν τα καταστήματα της πόλης μας για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους», σημειώνει η πρόεδρος των εμπόρων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ