19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Θετικές εξελίξεις για το κεντρικό σούπερ μάρκετ, προ των πυλών η επαναλειτουργία του υπό νέα διεύθυνση και σήμα

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει στην τοπική κοινωνία του Καρπενησίου, στις αρχές Μαΐου ’22, η είδηση που αποκάλυψαν τα Ευρυτανικά Νέα σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του κεντρικότερου σούπερ μάρκετ της πόλης.

Η διοίκηση του My Market είχε γνωστοποιήσει στις υπαλλήλους (συνολικά 11 γυναίκες στον αριθμό) την απόλυσή τους, ενώ οι εργαζόμενοι που διατηρήθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας απορροφήθηκαν από το κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας σ/μ που λειτουργεί στον Προφ. Ηλία. Το υποκατάστημα της Αθ. Καρπενησιώτη κατέβασε, τελικά, ρολά πριν λίγες εβδομάδες.

Όλο αυτό το διάστημα, το ζήτημα απασχόλησε έντονα το Καρπενήσι, φορείς, παράγοντες και πολιτικά κόμματα -ανακοινώσεις εξέδωσαν το Εργατικό Κέντρο ν. Ευρυτανίας, η Κ.Ο. ΚΚΕ Ευρυτανίας κ.α.- καθώς η τοπική αγορά δεχόταν ένα ακόμα πλήγμα, το μεγαλύτερο και πιο καίριο τα τελευταία χρόνια.

Φαίνεται, ωστόσο, πως τα νέα είναι θετικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το σούπερ μάρκετ της Αθ. Καρπενησιώτη θα λειτουργήσει ξανά, υπό νέα διεύθυνση και σήμα.

Ο Όμιλος Super Market «Κρητικός» ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και προσεχώς, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται το άνοιγμα του καταστήματος. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία στελέχωσης της επιχείρησης, ενώ θα προσληφθεί και προσωπικό που εργαζόταν στο τέως My Market.

Η ιστορία της αλυσίδας «Κρητικός» ξεκινά από το 1948 όταν ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ