20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι – Καρδίτσα: Άσφαλτος σε όλο το μήκος μέσω του οδικού άξονα Κλειτσού – Νεράιδας

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Καρπενησίου – Καρδίτσας, μέσω Κλειτσού Ευρυτανίας και Νεράιδας Καρδίτσας, καθώς την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 ασφαλτοστρώθηκαν και τα τελευταία  εναπομείναντα 1.400 μέτρα του οδικού τμήματος Νεράιδα – Τριφύλλα.

Με το πέρας των εργασιών αυτών, ο οδικός άξονας Καρπενησίου – Καρδίτσας, μέσω Φουρνάς – Κλειτσού – Νεράιδας, αναβαθμίζεται και αποκτά μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ασφάλτου σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου.

Το έργο εκτελέστηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η παράδοσή του σηματοδοτεί την αποκατάσταση της πρόσβασης από την Π.Ε. Καρδίτσας στην Ευρυτανία. Στην τελετή παράδοσης του έργου παραβρέθηκε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο.

Εξάλλου, η διαδρομή Καρπενήσι – Καρδίτσα, μήκους περίπου 105 χιλιομέτρων, διανύεται πλέον σε λιγότερο από 3 ώρες, ενώ ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό φυσιολάτρη, αφού περνά μέσα από το μεγαλύτερο ελατοδάσος της Ελλάδας, το δάσος Φουρνάς.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ