19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στη stand up comedy παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Ο stand up κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας εμφανίστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο

Ο κωμικός, μίμος και ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξανδρος Τσουβέλας παρουσίασε τα καλύτερά του κείμενα στο Καρπενήσι. Η stand up comedy παράσταση παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου,  28 Ιανουαρίου 2023, στη -γεμάτη από κόσμο- κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων 5 χρόνων, με παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, ο Τσουβέλας επέλεξε να ξεκινήσει περιοδεία ανά την επικράτεια όπου παρουσιάζει τα καλύτερά του κείμενα από αυτά τα χρόνια, αλλά και ιστορίες που του έχουν συμβεί. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κωμικός επισκέφθηκε (για πρώτη φορά) και το Καρπενήσι. Με τις ατάκες, τις μιμήσεις και τον αυτοσχεδιασμό του κατάφερε να προκαλέσει στιγμές γέλιου στο κοινό, που κατά κύριο λόγο αποτελούνταν από άτομα νεαρής ηλικίας. Το εισιτήριο κόστιζε 13 ευρώ και η παράσταση διήρκησε περίπου 1,5 ώρα.

Περιγραφές από αστεία περιστατικά και συμπεριφορές ανθρώπων της υπαίθρου (σ.σ. κατάγεται από την Άρτα) απασχόλησαν τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ενώ από τη σάτιρά δεν ξέφυγαν οι οικογενειακές καταστάσεις, όπως και οι σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών. Το μενού περιελάμβανε γνωριμία με το κοινό και πειράγματα για τα επαγγέλματα θεατών, δύο από τους οποίους (ένας άντρας και μια γυναίκα) προθυμοποιήθηκαν να ανέβουν στη σκηνή και… μοιραία δέχθηκαν τα πειράγματα του γνωστού κωμικού.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ