19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση των καρτών εισόδου για τη συναυλία Χατζηγιάννη – Πόσοι θεατές θα την παρακολουθήσουν, ποια μέτρα θα ισχύσουν

Η συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που ήδη, εδώ και εβδομάδες είχαν προαναγγείλει τα Ευρυτανικά Νέα, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γιορτές Δάσους 2021», που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Πολλές από τις εκδηλώσεις θα έχουν έντονα επετειακό χαρακτήρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση, ενώ έγινε προσπάθεια αποκέντρωσης με την πραγματοποίηση δράσεων και δρώμενων στα χωριά. Το ποσό που θα δαπανηθεί για τις φετινές «Γιορτές Δάσους» ανέρχεται σε 45.300 ευρώ.

Η συναυλία με τον γνωστό τραγουδοποιό Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του σχολικού συγκροτήματος ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-1ου Γυμνασίου, με δωρεάν είσοδο, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στις 9.30 το βράδυ. Μαζί του θα είναι η Λουκία Βαλάση.

Η προδιάθεση καρτών εισόδου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και γίνεται από τα γραφεία της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και το Δημαρχείο (εργάσιμες ημέρες και ώρες) Καρπενησίου.

Η συναυλία είναι δωρεάν, όμως, λόγω των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την COVID-19, ο αριθμός των εισερχομένων είναι συγκεκριμένος και δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των καρτών εισόδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα διατεθούν περίπου 1.330 δωρεάν εισιτήρια, το 70% της χωρητικότητας των κερκίδων του σταδίου, βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου για θεάματα σε εξωτερικούς χώρους.

Οι θεατές θα είναι αποκλειστικά καθήμενοι και θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο, καθώς και κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτα εισόδου, ενώ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός οι διοργανωτές συστήσουν η προσέλευση να γίνει έγκαιρα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ