5 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Οι απονομές του 3ου Summer Camp Kick Boxing 2022 (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητών-τριών (περισσότεροι από 150) ολοκληρώθηκε το 3ο Summer Camp Kick Boxing 2022, που διεξήχθη στο Καρπενήσι από την Παρασκευή 1 μέχρι και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, με διοργανωτή τον Α.Σ. Ευρυτανίας και με την παρουσία παγκόσμιων πρωταθλητών.

Το καμπ περιλάμβανε καθημερινές προπονήσεις για τους συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, με στόχο τη βελτίωση φυσικής κατάστασης, τεχνικής και δεξιοτήτων, ενώ ξεχώρισε η παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Ameer Asad, από το Ισραήλ, και των Fransesca Ceci και Timothy Bos, από την Ιταλία. Οι προπονήσεις γίνονταν σε εξωτερικό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Avaris, σε γκρουπ χωρισμένα με βάση την ηλικία των συμμετεχόντων.

Αρωγοί και συνδιοργανωτές του 4ήμερου προπονητικού camp, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-ΠΕ Ευρυτανίας, ο ΟΠΑΣΤΕ και ο Δήμος Καρπενησίου. Για τον λόγο αυτό, οι διοργανωτές πραγματοποίησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας, Άρη Τασιού, της Αντιπεριφερειάρχη Δασικής-ορεινής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνας Καλαντζή, και του Αντιδημάρχου Καρπενησίου, Γιάννη Σβερώνη. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν αθλητές, προπονητές, διαιτητές κ.α.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥ 3ου SUMMER CAMP KICK BOXING 2022

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ