25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Οι αστυνομικοί της Ευρυτανίας ενίσχυσαν τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ

Η Ελληνική Αστυνομία διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και σωματείων σε όλη την χώρα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, μετά από τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν στις 22/12/2021, στα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία και στο Εκκλησιαστικό Λύκειο, της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας,  συνέχισαν τις προγραμματισμένες δράσεις κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου ομοίως προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, στα καθ’ ημάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, προσέφερε χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) Ευρυτανίας, στο Καρπενήσι. Την προσφορά παρέλαβε η πρόεδρος του συλλόγου, Αναστασία Κριπάση – Μπάρκα, που εξέφρασε θερμές ευχαριστίες και ευχήθηκε καλές γιορτές στο προσωπικό της αστυνομίας.

«Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας. Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους μία δημιουργική Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ασφάλεια», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ