8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Οι καλύτεροι εορταστικοί διάκοσμοι. Οι επιχειρήσεις που επιβράβευσε ο δήμος σε ειδική εκδήλωση στο δημαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερα στολισμένων καταστημάτων

από την έντυπη έκδοση

Τα φετινά Χριστούγεννα η πόλη και τα χωριά έλαμψαν και ξεχώρισαν για τον εορταστικό διάκοσμο, καθώς όλοι -τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις και πολίτες- συνέβαλαν στη δημιουργία μιας όμορφης, ελκυστικής για τον επισκέπτη ατμόσφαιρας.

Επισφράγιση της προσπάθειας των επιχειρηματιών ήταν η εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχείο Καρπενησίου την περασμένη Δευτέρα (9/1), για τη βράβευση του καλύτερου εορταστικού διάκοσμου καταστημάτων.

ΒΙΝΤΕΟ

Η επιτροπή ξεχώρισε το καφέ «Retro», το κατάστημα της κεντρικής πλατείας «Είθισται» και το κατάστημα παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και δώρων «Ευρυτάνων Γη».

«Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του προσέφεραν στους βραβευθέντες τιμητικές πλακέτες με την ευχή να συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στην ανάδειξη και στην ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και ευκαιρία ανεβάζοντας όλοι μαζί τον Δήμο Καρπενησίου ακόμη πιο ψηλά!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στα “Ευρυτανικά Νέα” μίλησε η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Κωνσταντία Τσιουγκρή.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ