2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Σοβαρή η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης, “μάχη” από τα συνεργεία για αποκατάσταση – Τι δηλώνει ο δήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι αργά το βράδυ δούλευαν χθες τα συνεργεία του δήμου, προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο της βλάβης

Το πολύ μεγάλο βάθος στο οποίο έχει διαπιστωθεί η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης, στα βόρεια του Καρπενησίου, δυσχεραίνει τις εργασίες αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τετάρτης (14/2).

Χωρίς νερό έμειναν για ώρες σπίτια, σχολεία και επιχειρήσεις στο νότιο τμήμα της πόλης, με τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Χρήστο Κακαβά, να ζητά, μιλώντας στην κάμερα των Ευρυτανικών Νέων, την κατανόηση των πολιτών μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2 δόθηκε προσωρινή λύση στο πρόβλημα, ωστόσο ζητείται από τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες.

Σωλήνας ύδρευσης αρκετά μέτρα κάτω από το επίπεδο του εδάφους, έσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 14/2, με τα συνεργεία του δήμου να εργάζονται από την πρώτη στιγμή με στόχο να εντοπίσουν και να αποκαταστήσουν πλήρως τη βλάβη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καρπενησίου, η διακοπή νερού αφορούσε στις οδούς: Γεωργίου Κονδύλη, Νικολάου Στρατού, από το συνεργείο Χουσιάδα και κάτω, και Αθανασίου Καρπενησιώτη, από το ύψος της παλιάς λαϊκής και κάτω.

Προσωρινή λύση

Λόγω της σοβαρότητας της βλάβης, δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος πλήρους αποκατάστασης, σημειώνει ο δήμαρχος. Ωστόσο, για την αποσυμφόρηση του προβλήματος, θα δίνεται προσωρινά παροχή νερού.

«Προσωρινή λύση στην υδροδότηση. Παρακαλούμε να περιορίζεται η χρήση του νερού στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες. Το συνεργείο μας εργάζεται για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης μέσα στις επόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!», αναφέρει σε νεότερη ενημέρωση ο δήμος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ