25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Συνελήφθη 69χρονος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για απάτη. Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο ελέγχων, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ευρυτανίας εντόπισαν και συνέλαβαν την Παρασκευή (3/6) έναν 69χρονο για τον οποίο εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου Αθηνών με ποινή κάθειρξης 6 ετών για απάτη και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Επιπλέον, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης 9 μηνών για παράβαση της εργασιακής νομοθεσίας.

Η σύλληψη εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, που υλοποιείται από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Συνολικά το προηγούμενο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές υπηρεσίες των ανωτέρων περιοχών 1420 έλεγχοι ατόμων και 1.096 οχημάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 28 υπόπτων και τη σύλληψη 25 εξ αυτών, ενώ βεβαιώθηκαν και 279 παραβάσεις. Επιπλέον κατασχέθηκαν: Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, κυνηγετικό όπλο και 10 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ