20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Το ωράριο στην τοπική αγορά σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τι ισχύει για τις μετακινήσεις του ρεβεγιόν

Μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Πέμπτη 31/12, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, στην τοπική αγορά του Καρπενησίου, για τα καταστήματα που λειτουργούν με τη μέθοδο click away, για τα ψώνια και τα δώρα της τελευταίας στιγμής, επαφίεται στον ιδιοκτήτη τι ώρα θα κλείσουν -όχι πάντως μετά τις 9μμ. Το ίδιο ισχύει και κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.

Την Πρωτοχρονιά, 1η Ιανουαρίου 2021, σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, όπως και το Σάββατο 2/1 λόγω απογραφής στις επιχειρήσεις. Πάντως, την Κυριακή 3/1 τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ -προαιρετικά- θα ανοίξουν.  Υπενθυμίζεται ότι ο κωδικός στο 13033 για μετάβαση στο σούπερ μάρκετ, αλλά και για παραλαβή προϊόντων μέσω click away, είναι το «2».

Καμία μετακίνηση μετά τις 10 το βράδυ

Εξάλλου, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα ισχύουν αυστηροί περιορισμοί (όπως και τα Χριστούγεννα) ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός στα σπίτια. Έτσι, δεν θα επιτρέπεται η συγκέντρωση περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύσει κανονικά και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Απαραίτητη θα είναι η αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό «6» για τη μετακίνηση προς και από το ρεβεγιόν. «Ιδιαίτερη βαρύτητα στους ελέγχους μετά τις 10 το βράδυ και στην αλλαγή του χρόνου», προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θοδωρής Χρονόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ