25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Τραγούδια για τον Μάρκο Μπότσαρη, αύριο (6/5) το απόγευμα στην κεντρική πλατεία – 200 χρόνια από τον θάνατό του

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Μ. Μπότσαρη στο Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου

Έτος Μάρκου Μπότσαρη έχει ανακηρυχθεί το 2023 για τον Δήμο Καρπενησίου και με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Σουλιώτη ήρωα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων “Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ” συνεχίζει τις δράσεις του για την τιμή της μνήμης του.

Περίπου 1,5 μήνα μετά το «Βόλι», τη μουσικοχορευτική παράσταση που γέμισε ασφυκτικά το Συνεδριακό Κέντρο [δείτε ΕΔΩ βίντεο και φωτογραφίες], ο σύλλογος επιστρέφει με ανοικτή εκδήλωση αυτή τη φορά, στην κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, το απόγευμα του Σαββάτου, 6 Μαΐου 2023 και ώρα 7μμ. Στη σκηνή θα ανέβει το μουσικό σύνολο “Μετάβασις”, του μουσικού σχολείου Αλίμου, σε μία αφιερωματική συναυλία με σκοπούς και τραγούδια προς τιμήν του Μάρκου Μπότσαρη.

Στη συνδιοργάνωση είναι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων “Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ”, η Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) και ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ