24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι Φούτσαλ / Αποφασισμένοι για την άνοδο! Αναχωρεί για το Λουτράκι η ομάδα – Οι δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

από την έντυπη έκδοση

Με ηθικό ακμαίο, υψηλές προσδοκίες και πίστη για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας, το Καρπενήσι Φούτσαλ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του, όπου νέο πρόσωπο ήταν ο Αποστόλης Ντέλος (Απόστολος Πουλημένος), ποδοσφαιριστής με πλούσιες εμπειρίες στο άθλημα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (31/5), στην προπόνηση των Καρπενησιωτών βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας, Γιώργος Παπαντζίμας, δηλώνοντας τη στήριξή του στην προσπάθεια του νεοσύστατου συλλόγου. Η ομάδα αναχωρεί για το Λουτράκι το πρωί του Σαββάτου (5/6).

Στο Λουτράκι για την πρωτιά

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέ», με στόχο να διασφαλιστεί η υγειονομική ασφάλεια, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πρωτάθλημα σε δύο φάσεις, υπό τη μορφή «φούσκας» και με κοινή έδρα για όλους τους συλλόγους. Οι αγώνες για την α’ φάση της Futsal League θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου σε εγκαταστάσεις στο Λουτράκι, για να ακολουθήσει μια εβδομάδα αργότερα (12-13/6) η β’ φάση, όπου θα αναδειχθεί και η πρωταθλήτρια ομάδα· πλην συγκλονιστικού απροόπτου, οι αγώνες της δεύτερης -και καθοριστικής- φάσης θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι.

Mετά τη λήξη της σχετικής διορίας, τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης που θα κερδίσει την άνοδο είναι η Αναγέννηση Θρακ/νων, το Καρπενήσι Φούτσαλ, ο Πήγασος Αγ. Παρασκευής και η ΑΕ Ψυχικού. Στη β’ φάση θα διεξαχθούν μονοί (νοκ άουτ) ημιτελικοί -το Σάββατο 12/06/2021- σύμφωνα με τη βαθμολογία που θα έχει προκύψει από τους αγώνες της α’ Φάσης. Οι Καρπενησιώτες θα επιδιώξουν στο Λουτράκι να κερδίσουν την πρώτη θέση ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Από την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι

Οι δηλώσεις

«Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά, ενώ έχουν έρθει και οι παίκτες από την Αθήνα για να βοηθήσουν την ομάδα και να δουλέψουμε σε κάποια συστήματα τακτικής. Πηγαίνουμε πολύ οργανωμένα, με όρεξη και αισιοδοξία για την άνοδο», δήλωσε στα «Ευρυτανικά Νέα» ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κωστής. «Η τελική φάση», προσθέτει, «θα γίνει στο Καρπενήσι, κάτι που θεωρώ πως αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς, καθώς θέλουμε να αγωνιστούμε σε παρκέ».

Την πίστη όλων στις δυνατότητες της ομάδας εξέφρασε ο Δημήτρης Αντωνίου, προπονητής του «Καρπενήσι Φούτσαλ», δηλώνοντας αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. «Όλα εξαρτώνται από εμάς και γι’ αυτό προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι· πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες», συμπλήρωσε.

«Ο μόνος στόχος είναι να ανεβούμε αήττητοι στην πρώτη κατηγορία», σημείωσε ο Τόλης Ντέλος, που προσδοκά να προσδώσει «εμπειρία και το κάτι παραπάνω» στην ομάδα, αγωνιζόμενος στη σάλα από το μακρινό 2010, με πλούσιες παραστάσεις όλα αυτά τα χρόνια και συμμετοχές μέχρι και στην Εθνική.

Η αποστολή

Όσον αφορά την αποστολή στο Λουτράκι, η ομάδα αναφέρει:

«Η 13αδα της ομάδας μας για το Λουτράκι. Τελευταία στιγμή τέθηκε εκτός ο Σάκης Τσιλίκας εξαιτίας σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Επιπλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τέθηκαν εκτός οι Άλεξ Μπακαλίδης και Φώτης Μακρής οι οποίοι θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή στην δεύτερη φάση όπως και ο Τσιλίκας και η ομάδα θα παρουσιαστεί πληρέστατη. Επιπλέον, την προετοιμασία μας δεν ακολούθησαν για διαφορετικούς λόγους οι Γενιτσαρόπουλος, Τσίπρας, Πατρώνης και Φακίτσας και βρίσκονται εκτός.

Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί δυνατή για να πετύχει τον στόχο της. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Τόλης Ντέλος, το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Νοεμβρίου!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ