26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι Φούτσαλ / Παιχνίδι με φόντο την πρωτιά του ομίλου, σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο – Τα σενάρια για τους “8”

Ιδιαίτερη σημασία έχει το παιχνίδι που διεξάγεται το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου (7μμ) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, καθώς κρίνει εν πολλοίς την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Futsal League και κατά συνέπεια τις «διασταυρώσεις» της φάση της «8», δηλαδή ποιες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες από τους δύο ομίλους, ώστε κατόπιν να σχηματιστεί η τελική 4άδα. Το Καρπενήσι υποδέχεται τον Αδέσποτο Αθηνών.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το Καρπενήσι Φούτσαλ, που με όπλο το επιθετικό ταλέντο και τον πλουραλισμό στοχεύει στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Futsal League. Το σύνολο του Δημήτρη Αντωνίου «μετρά» πέντε συνεχείς νίκες (το απόλυτο στον β’ γύρο) και πλέον, στη 14η -και τελευταία- αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα παίξει για την πρωτιά.

Παρότι οι Καρπενησιώτες θα παίξουν με σημαντικές απουσίες (δεν θα αγωνιστούν οι: Μαντέκας, Αθανασόπουλος, Ζαχαράκης, Τσιλίκας, Παπαϊωάννου, Τσίπρας, Κατσαδούρος, Οικονόμου, Κωστής, Αζακάς), εντούτοις επικρατεί πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι

Η ευρυτανική ομάδα έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές, όσους έχει και το αυτοοργανωμένο σωματείο απ’ την πρωτεύουσα. Έτσι, οι Καρπενησιώτες θα αναζητήσουν μονάχα τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, καθώς δεν ευνοούνται σε περίπτωση ισοπαλίας – ισοβαθμίας. Εάν πάρουν τους 3 βαθμούς, θα βρεθούν αντιμέτωποι στη φάση των «8» με τη Σάμο.  Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας θα τερματίσουν στη 2η θέση και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Φ4 με αντίπαλο τους Τράχωνες Αλίμου ή τον Εθνικό Παλλήνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες του 2ου ομίλου θα αναμετρηθούν χιαστί (1-4, 2-3) με τις ομάδες του 1ου ομίλου, σε διπλές αναμετρήσεις. Θα προκύψουν 4 ομάδες, που θα αγωνιστούν σε Φάιναλ 4 για το εισιτήριο της ανόδου.

Για τον Άλκη

Εξάλλου, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, το Καρπενήσι, να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου 19χρόνου Άλκη Καμπανού, θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα με κιτρινόμαυρες φανέλες που θα γράφουν το σύνθημα #nomore και στο πίσω μέρος το όνομα του Άλκη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ