9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι Φούτσαλ / Στο Καρπενήσι θα κριθεί η άνοδος. Μία νίκη και δύο ήττες στο Λουτράκι – Οι ημιτελικοί

Την πίστη και αισιοδοξία ότι το μέτριο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στο Λουτράκι, στην α’ φάση της υπόθεσης ανόδου, δεν θα επαναληφθεί στο Καρπενήσι -όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός- εκφράζουν οι άνθρωποι του Καρπενήσι Φούτσαλ (διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης 9/6/21).

Οι παίκτες του Δημήτρη Αντωνίου εμφανίστηκαν σχετικά νωθροί στο μίνι πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο (5-6/6), ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν είχαν και την τύχη μαζί τους. Το Καρπενήσι Φούτσαλ γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες και στον τελευταίο αγώνα επικράτησε επί του Ψυχικού. Κατέλαβε την 3η θέση και θα βρεθεί αντιμέτωπο στον ημιτελικό με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων. Στον έτερο ημιτελικό, ο Πήγασος Αγ. Παρασκευής θα αγωνιστεί με αντίπαλο το Ψυχικό.

Το διήμερο 12-13 Ιουνίου, όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το Final-4 ανόδου. Όλοι οι αγώνες της β’ φάσης θα έχουν κανονική διάρκεια, ήτοι δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξουν δύο ημίχρονα 3’ λεπτών και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας προβλέπεται η διαδικασία των πέναλτι.

Τι έγινε στο Λουτράκι

O Πήγασος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της Futsal League που έγινε στο Λουτράκι, κατάφερε να κάνει το «3 στα 3» και να πάρει την πρώτη θέση· όλοι οι αγώνες ήταν διάρκειας 30 λεπτών.

Το Καρπενήσι Φούτσαλ ηττήθηκε (2-3) από τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής και την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων (3-5), φθάνοντας στη νίκη μόνο με αντίπαλο την Α.Ε. Ψυχικού.

Τα αποτελέσματα

Καρπενήσι – Πήγασος Αγ. Παρασκευής 2-3
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Α.Ε. Ψυχικού 3-1

Καρπενήσι – Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 3-5
Πήγασος Αγ. Παρασκευής – Α.Ε. Ψυχικού 5-2

Ψυχικό – Καρπενήσι 4-7
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Πήγασος Αγ. Παρασκευής 0-3

Η βαθμολογία

Πήγασος Αγ. Παρασκευής 9 (11-4)
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 6 (8-7)
Καρπενήσι 3 (12-12)
Α.Ε. Ψυχικού 0 (7-15)

Οι ημιτελικοί στο Καρπενήσι

Πήγασος Αγ. Παρασκευής – Α.Ε. Ψυχικού

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Καρπενήσι Φούτσαλ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ