20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Ψυχολόγο για 10 μήνες προσλαμβάνει το Κέντρο Πρόληψης “Αλκυόνη” – Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων

από την έντυπη έκδοση

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας «Αλκυόνη» αναζητά εξωτερικό συνεργάτη για την παροχή υπηρεσιών ψυχολόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται σε σελίδα των «Ευρυτανικών Νέων» που κυκλοφορούν, η εργασία έχει ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ψυχολόγου έξι (6) ωρών ημερησίως (πενθήμερη απασχόληση) συνολικής διάρκειας δέκα (10) μηνών. Η έναρξη των υπηρεσιών προβλέπεται στις αρχές του Μαρτίου 2023.

Δικαιούχοι συμμετοχής στην πρόσκληση είναι πτυχιούχοι ΠΕ Ψυχολογίας, οι οποίοι μπορούν να εκδώσουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν είναι: πτυχίο Π.Ε. Ψυχολογίας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, οικονομική προσφορά που δεν θα ξεπερνά τις 12.000 ευρώ ετησίως (συμπεριλαμβανομένου της ασφάλισης, του φόρου και των εξόδων μετακίνησης σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος θα μετακινείται από άλλη πόλη), δίπλωμα οδήγησης, βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναγράφονται και τα στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας), ενώ στα επιθυμητά προσόντα περιλαμβάνεται η εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με την προκηρυσσόμενη θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την προσφορά τους μέχρι και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του Κέντρου Πρόληψης (οδός Αγγέλων 1), καθώς και να την αποσταλούν ταχυδρομικώς. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2237022904.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ