18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καστοριά: Σεμινάριο για τον τουρισμό από τη “Μύηση”

Ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις», διοργανώνει πενθήμερο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Πολιτιστικός Τουρισμός», μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom, από της 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου: “Ενίσχυση, Εξωστρέφεια στον Πολιτιστικό, Λαογραφικό και Γαστρονομικό Τουρισμό του Διασυνοριακού Ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg” με τίτλο EXTOCULT και θα έχει δύο θεματικές ενότητες:

“Πολιτιστικό Management”, τη Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Νοεμβρίου, με παρουσίαση και ανάπτυξη των αρχών του πολιτιστικού management, των βασικών κατευθύνσεων του σχεδιασμού, της διαχείρισης των πολιτιστικών πόρων και της προώθησής τους. Εισηγητές θα είναι ο Βασίλης Βαφειάδης, πρώην υπεύθυνος Πολιτιστικών Προγραμμάτων Π.Ε. Σερρών και ο Χουάνγχο Κορράλες – θεατροπαιδαγωγός, σκηνοθέτης, θεατρικός παραγωγός.

“Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας”, την Τετάρτη 3, Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, με την παρουσίαση των αρχών του τοπικού συμφώνου ποιότητας και της σημασίας σύστασης ενός δικτύου ενδιαφερόμενων φορέων (εστίασης, διαμονής κτλ.), για την από κοινού διαχείριση υπηρεσιών και τοπικών προϊόντων ποιότητας.
Εισηγητής θα είναι Δρ Μητράκας Κωνσταντίνος, πολιτισμικός ανθρωπολόγος

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected], έως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες: 6946129147

 

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ