25 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κατατέθηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ για τον Δήμο Καρπενησίου

Κατατέθηκε σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 31/8/2023, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Καρπενησίου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:
“Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας έγινε κατορθωτή  παρά τον αντιδραστικό εκλογικό νόμο της ΝΔ, που με τις απαγορευτικές ρήτρες του προσπαθεί να πνίξει κάθε αγωνιστική φωνή, να αποκλείσει κάθε αγωνιστή, ακόμα και κάθε τίμιο άνθρωπο που θέλει να δουλέψει για το χωριό του.

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Καρπενήσι, αποτελεί μια σημαντική νίκη, γιατί συνενώνει αγωνιστές και πέρα από τις δυνάμεις του ΚΚΕ, αγωνιστές που δεν σκύβουν το κεφάλι απέναντι στις κάθε είδους πιέσεις, που δεν μπαίνουν σε συναλλαγές, που δεν υποκύπτουν σε ταξίματα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές που έρχονται, όπως πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες που την απαρτίζουν στους αγώνες για την υγεία, την πρόνοια, την παιδεία. Στα σωματεία και του Συλλόγους. Από τις κορυφές της Νιάλας ως το Νεραϊδοβούνι, τη Φουρνά κι από κει στο Κρίκελλο και τη  Σαράνταινα για να μην περάσει η καταστροφή του τόπου μας. 

Μπορούμε και πρέπει να είμαστε εμείς οι νικητές. Γιατί υπάρχει και το άλλο Καρπενήσι, το Καρπενήσι των αντιστασιακών παραδόσεων, το Καρπενήσι των πολλών κόντρα στα κέρδη των λίγων.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης θα ανακοινωθεί το Σάββατο, ενώ η παρουσίαση των υποψηφίων θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ