29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Με επίσκεψη στην Ιστορική Εβραϊκή Συναγωγή αποχαιρέτησε τα Ιωάννινα

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Με επίσκεψη στην Ιστορική Εβραϊκή Συναγωγή αποχαιρέτησε τα Ιωάννινα

Με επίσκεψη στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και την Ιστορική Εβραϊκή Συναγωγή, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακκελλαροπούλου στα Ιωάννινα, όπου τίμησε με την παρουσία της τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Το πρωί, μετά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Μπιζανομάχων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Περιφέρεια Ηπείρου και το Δημαρχείο.

Click4More: Σακελλαροπούλου από Ιωάννινα: Ο τόπος θα επανέλθει σύντομα σε κανονικές συνθήκες
 

Στην Περιφέρεια Ηπείρου συναντήθηκε και συζήτησε με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη ενώ στο Δημαρχείο την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ . Κατά την συνάντησή τους, συζήτησαν θέματα που αφορούν την διαχείριση της πανδημίας και ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη των Ιωαννίνων.

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς και οι βουλευτές του νομού, Σταύρος Καλογιάννης, Μαρία Κεφάλα και Μερόπη Τζούφη.

Όλες οι επετειακές εκδηλώσεις έγιναν με την τήρηση των πρωτοκόλλων κατά της πανδημίας.

To άρθρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Με επίσκεψη στην Ιστορική Εβραϊκή Συναγωγή αποχαιρέτησε τα Ιωάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ