28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Τα 4 παιδιά του θα περπατούν δίπλα στο φέρετρο μαζί με τους Ουίλιαμ και Χάρι

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Τα 4 παιδιά του θα περπατούν δίπλα στο φέρετρο μαζί με τους Ουίλιαμ και Χάρι

Οι πρίγκιπες Κάρολος, Ανδρέας, Έντουαρντ και η Πριγκίπισσα Άννα, καθώς και τα εγγόνια πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, θα περπατήσουν μαζί με το τροποποιημένο όχημα Land Rover -πάνω στο οποίο θα είναι το φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου– προς το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Γουίντσορ.

Σύμφωνα με το BBC, η λίστα των ανθρώπων που θα πάνε στην κηδεία, η οποία θα γίνει το Σάββατο, περιλαμβάνει 30 άτομα, με τρεις Γερμανούς συγγενείς. Όσοι παρευρεθούν δε θα φορούν στρατιωτική στολή αλλά πρωινά παλτό με μετάλλια ή φορέματα ημέρας.

Click4More: Πρίγκιπας Φίλιππος: Με ένα Land Rover θα μεταφερθεί το φέρετρο στην κηδεία (vid)

 

Η τελετή θα γίνει με μάσκες και αποστάσεις λόγω του κορονοϊού, με την βασίλισσα να κάθεται μόνη. Οι λεπτομέρειες της κηδείας ανακοινώθηκαν από το παλάτι και σύμφωνα με αυτές, η κηδεία θα αντανακλά τους δεσμούς του πρίγκιπα Φίλιππου με τον στρατό, με προσωπικά στοιχεία από τη ζωή του. 

REUTERS

Ανάμεσα στους 30 που θα είναι στην κηδεία, θα είναι η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ, όλα τα εγγόνια του δούκα και οι σύζυγοί τους, τα παιδιά της αδελφής της Βασίλισσας Πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ είπε ότι η βασίλισσα αντιμετώπισε “μερικές πολύ δύσκολες” αποφάσεις για την επιλογή των ανθρώπων που θα είναι στην κηδεία, καθώς λόγω του κορονοϊού, θα είναι ελάχιστοι…

 

To άρθρο Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Τα 4 παιδιά του θα περπατούν δίπλα στο φέρετρο μαζί με τους Ουίλιαμ και Χάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ