25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΚΙΝΑΛ / Συγκέντρωση στο Καρπενήσι υπέρ της υποψηφιότητας Νίκου Ανδρουλάκη. Ομιλητές οι Βλάχος & Κωνσταντινόπουλος (vid)

Πλησιάζει η ώρα των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη νέου αρχηγού (στις 5/12 η πρώτη Κυριακή) και τα επιτελεία των υποψηφίων εντείνουν την προσπάθεια για να πείσουν φίλους και ψηφοφόρους της παράταξης. Εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε 813 σημεία σε όλη τη χώρα (και σε 25 πόλεις του εξωτερικού), ενώ, εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου, θα επαναληφθεί η διαδικασία σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων, την Κυριακή 12/12, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Στο πλαίσιο στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 7μμ, στα γραφεία του κόμματος στο Καρπενήσι βρέθηκαν ο βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Καρπενησιώτης τ. Γραμματέας Επικοινωνίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Παναγιώτης Βλάχος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι σε θέση να εγγυηθεί, αφενός, την αναγέννηση και ανασύσταση της παράταξης και, αφετέρου, την ενότητα και τη σύμπνοια, καθώς και ένα ΚΙΝΑΛ με διακριτό πολιτικό στίγμα που θα αντιπροσωπεύει τον προοδευτικό πολίτη, σημείωσαν στις τοποθετήσεις τους οι δύο ομιλητές.

«Στόχος μας είναι η 5η Δεκέμβρη να γίνει μια ημερομηνία – ορόσημο, που θα αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς, θα βγάλει το κίνημά μας ενωμένο και θα γυρίσει σελίδα για να κοιτάξουμε, επιτέλους, μπροστά. Η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη σηματοδοτεί αυτό ακριβώς», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Π. Βλάχος και χαρακτήρισε τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ως εγγυητή της ενότητας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε στην έντυπη έκδοση των Ευρυτανικών Νέων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ