29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κινείται για Φέρο ο Παναθηναϊκός

 

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ συνδέουν μεταγραφικά τους “πράσινους” με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική Φίτεσε, αλλά ανήκει στην Μπενφίκα.

Σε δημοσίευμά της η “A’ Bola” τονίζει πως «…μετά την μεταγραφή του Χερμάν Κόντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας, άνοιξε μία θέση και δόθηκε ξανά η δυνατότητα στην Μπενφίκα να προχωρήσει σε άλλο έναν δανεισμό ποδοσφαιριστή της στο εξωτερικό. Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Φίτεσε, αλλά θα αποχωρήσει από τον ολλανδικό σύλλογο. Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, ενδιαφέρθηκαν να τον υπογράψουν, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την… υποδοχή του 25χρονου σέντερ μπακ με τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν».

Ο Φέρο είναι “γέννημα-θρέμμα” της Μπενφίκα κι από τη στιγμή που υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα, δόθηκε δανεικός σε Βαλένθια, Χάιντουκ Σπλιτ και Φίτεσε. Έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τους “αετούς” και από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει η ολλανδική ομάδα (έχει παίξει 10 ματς φέτος και δε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του), οι Πορτογάλοι αναζητούν σύλλογο για να τον δανείσει εκ νέου, με τον Παναθηναϊκό να είναι στους ενδιαφερόμενους.

Ο υψηλόσωμος δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπενφίκα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 67 ματς με απολογισμό 4 γκολ, ενώ έχει ακόμα 2 γκολ και 2 ασίστ σε 14 αγώνες με τη Χάιντουκ και 3 συμμετοχές με τη Βαλένθια.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ