24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ξεκινάει ο διεθνής off road αγώνας Hellas Rally Raid 2023 στο Καρπενήσι – Κλειστό για 10 ημέρες το Αθλητικό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Πάνω από 350 συμμετοχές από 36 χώρες και 1.300 άτομα έχουν κατακλύσει το Καρπενήσι.

Από σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου μέχρι και την επόμενη Κυριακή 28 Μαΐου 2023 με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύονται οι χώροι του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου για την εγκατάσταση του επιχειρησιακού κέντρου του διεθνή Off Road αγώνα Hellas Rally2 2023 Που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το επόμενο 10ήμερο.

Πάνω από 350 συμμετοχές από 36 χώρες και 1.300 άτομα έχουν κατακλύσει το Καρπενήσι για έναν από τους κορυφαίους off-road αγώνες με δίτροχα και τετράτροχα οχήματα. Οι διαδρομές θα είναι στα βουνά και στα δάση της Ευρυτανίας με πάνω από 250 km διαδρόμων του κάθε αγώνα.

Κλειστό για 10 ημέρες το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Οι διοργανωτές του αγώνα έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας του αθλητικού κέντρου από οποιαδήποτε πιθανή φθορά και παρακαλούν να μην επισκέπτονται το κέντρο του αγώνα όσοι δεν έχουν εργασία καθώς εντός του αθλητικού κέντρου έχουν εγκατασταθεί οι ομάδες που αγωνίζονται και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Πάντως σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν, με μια σειρά υπαίθριων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλους τους επισκέπτες και τους οπαδούς του αθλήματος. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ