Κλείνει το κέντρο του Καρπενησίου για οχήματα το βράδυ του Σαββάτου (10/8), λόγω νυχτερινού αγώνα τρεξίματος. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα «3ο Sterea Run – Night Run Karpenisi», θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024, σε οδούς της πόλης του Καρπενησίου.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων:

-Στην οδό Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα», μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου, κατά τις ώρες 19:00 έως 20:00.

-Στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου (από τον κόμβο της περιφερειακής οδού Καρπενησίου) και στην οδό Ζηνοπούλου (μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου), κατά τις ώρες 19:30 έως 22:00.

-Στην περιφερειακή οδό Καρπενησίου (κόμβος προς αθλητικό Κέντρο) και στο τμήμα της παλαιάς Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (από τον κόμβο της περιφερειακής οδού Καρπενησίου μέχρι το αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου), κατά διαστήματα και από ώρες 20:00 έως 21:30, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

-Στην οδό Αθανασίου Καρπενησιώτη (από την διασταύρωση με τις οδούς Γεωργίου Κονδύλη και Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη, μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου), κατά τις ώρες 19:00 έως 22:00.

-Στην οδό Κοσμά Αιτωλού, από την συμβολή της με την οδό Ιερομνήμονος, ομοίως κατά τις ώρες 19:00 έως 22:00.

“Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών”, καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.