29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κλειστά τα σχολεία του δήμου Μυτιλήνης την Τρίτη- Κλειστά και στο δήμο Δυτικής Λέσβου

Και ενώ σήμερα παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κανονικά λειτούργησαν τα σχολεία στον δήμο Μυτιλήνης , ενώ σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου  παρέμειναν κλειστά, με απόφαση του δημάρχου Στρατή Κύτελη και μετά από συνεννόηση με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, αποφασίστηκε να μη λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου ενώ την Τετάρτη η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει μια ώρα αργότερα. Σήμερα αρκετοί ήταν οι γονείς κυρίως δημοτικών, που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου «για την προστασία των μαθητών που φοιτούν σε όλες τις Σχολικές Μονάδες στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης, από τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν λόγω προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2022, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες:

– Για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μυτιλήνης.

– Για την Τέταρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αποφασίστηκε η μετάθεση της ώρας έναρξης μαθημάτων στις 09.30 π.μ. όλων των σχολικών μονάδων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, που εδρεύουν στα Διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης.

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωσή του ο δήμος Δυτικής Λέσβου ενημερώνει ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της περιοχής και αύριο λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

 

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ