20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κολύμβηση / Ατομικά ρεκόρ για τα “δελφίνια” από το Καρπενήσι, στο Πανελλήνιο Χειμερινό Κύπελλο

Με τη συμμετοχή 385 κολυμβητών-τριών από 41 σωματεία όλης της χώρας, πραγματοποιήθηκε, όπως έγραψαν τα Ε.Ν. στην έντυπη έκδοσή τους, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης σε 25άρα πισίνα. Σημειώθηκαν νέα πανελλήνια ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ το Καρπενήσι έλαβε άριστα όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι. Ήταν μια συνδιοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που εδώ και χρόνια συνεργάζονται αγαστά, με αποτέλεσμα το Καρπενήσι να αποτελεί, πλέον, σταθερή επιλογή της ΚΟΕ για τη διεξαγωγή αγώνων (σε κολύμβηση, υδατοσφαίριση κ.α.).

Με δύο αθλητές ο ΚΟΚ – Ατομικά ρεκόρ

Ικανοποίηση και χαμόγελα επικρατούν στον Κολυμβητικό Όμιλο Καρπενησίου για την παρουσία των αθλητών του -συνολικά δύο στον αριθμό- στο Χειμερινό Κύπελλο. Οι δυο αθλητές του ΚΟΚ, Παναγιώτης Κωτσής και Άγγελος Κωστής, οι οποίοι κέρδισαν την πρόκρισή τους σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους -σε τέσσερα αγωνίσματα ο καθένας- απέναντι στους κορυφαίους της κατηγορίας τους.

Ο Παναγιώτης Κωτσής, στην κατηγορία Open, έκανε 4 ατομικά ρεκόρ, έτρεξε 200μ μικτή, 400μ και 800μ ελεύθερο καθώς και 100μ πεταλούδα, και κατετάγη 15ος, 26ος, 16ος και 27ος, αντίστοιχα. Ο Άγγελος Κωστής, στον δεύτερο αγώνα του με τα χρώματα του συλλόγου, είχε δυο έβδομες θέσεις στα 50μ και 100μ ύπτιο, ενώ στα αντίστοιχα αγωνίσματα του ελευθέρου κατετάγη 16ος και 19ος, πετυχαίνοντας παντού ατομικά ρεκόρ. 

«Πλέον η προσοχή των δυο αθλητών αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής ομάδας στρέφεται στην περαιτέρω προετοιμασία μιας και η κολυμβητική σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της», σημειώνει ο ΚΟ Καρπενησίου.

Με μία αθλήτρια ο ΑΟΛ

Με μία κολυμβήτρια, τη Λάουρα Ελεζάϊ, εκπροσωπήθηκε ο ΑΟΛ «Εύρυτος» στους πανελλήνιους αγώνες. «Μια σπουδαία κολυμβητική εμπειρία για την αθλήτρια μας, Λάουρα Ελεζάϊ, ήταν η συμμετοχή της στο Κύπελλο Κολύμβησης 25ρας πισίνας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 26-28 Νοεμβρίου! Η αθλήτρια μας συμμετείχε στο αγώνισμα με το οποίο πήρε και την πρόκριση σε αυτήν την εξαιρετική διοργάνωση και ήταν τα 400μ ελεύθερο για την κατηγορία Παγκορασίδων Β’, όπου βρέθηκε στη 13η θέση ανάμεσα στην ενοποιημένη κατηγορία Παγκορασίδων Α’ και Β’, αλλά και στη 2η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία! Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια και πολλές συμμετοχές σε ακόμη σπουδαιότερες διοργανώσεις!», αναφέρει σχετικά το σωματείο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ