28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κολύμβηση / Πέντε (5) μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2023, για προπονητή του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου

Λίγους μήνες μετά το χειμερινό συναπάντημα στο Καρπενήσι, οι Masters της κολύμβησης συναντήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη από την Παρασκευή 2 μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Συμμετείχαν περί τους/τις 500 κολυμβητές/τριες από όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Κωτσοκάλης, προπονητής του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου. O 38χρονος ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να αποσπάσει στην πισίνα του ΟΑΚΑ συνολικά πέντε (5) μετάλλια. Κατέκτησε το χάλκινο στα 200μ ύπτιο και 100μ πρόσθιο, ήταν 2ος στα 200μ πρόσθιο και 200μ μικτή ατομική, ενώ ανέβηκε και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρο, παραλαμβάνοντας το χρυσό μετάλλιο από τον Γιάννη Δρυμωνάκο, κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή.

Η ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ελευθερία Σαραντίδου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για τον αριθμό των συμμετοχών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2023. «Κάθε χρόνο είναι και περισσότερες. Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ευχαριστούμε όλους που συμμετέχουν, ευχόμαστε καλή επιτυχία και νέα ρεκόρ», ανέφερε.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ